Erbjudanden

Aromamassage med varm olja  - 60 min.

Massage är effektivt för att minska stress och i kombination med välgörande oljor får man dubbel effekt. Den mjuka och harmoniska massagen i kombination med den varma och lugnande lavendeloljan, Body & Massage Oil Relaxing, gör att behandlingen upplevs mycket rogivande. Bra för dig som behöver koppla av, få ny energi och bli omhändertagen av varma händer.
Mjuk massage ges på baksida ben och rygg. Därefter överarmar, dekolletage och ansikte. Avslutas med näringsrik ansiktskräm.


Pris 590 kr (värde 690 kr), gäller till 2020-03-31The Box of Winners

MÅ firar 25-årsjubileum med exklusiva The Box of Winners! I denna svarta presentask finner du fyra storsäljare som har röstats fram till Årets Produkt av svenska folket i tävlingen Organic Beauty Awards.

Face Lotion More | Årets Produkt 2016
Återfuktande ansiktscreme för mogen, känslig hud. Innehåller extrakt från Rödklöver och eteriska oljor av Ros, Patschuli och Bergamott som återger huden dess elasticitet och spänst.


Eye Cream More | Årets Produkt 2017
Ögoncreme med Nyponfröolja, Havtornsolja och extrakt av Persiskt Silkesträd som ger en utslätande och uppstramande effekt på huden.


Papaya Peeling | Årets Produkt 2018
Enzympeeling för ansiktet som passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden. Innehåller Papain, ett extrakt av papaya som varsamt löser upp döda hudceller och motverkar pormaskar.


Hand Cream | Årets Produkt 2019
Mjukgörande handcreme med Ringblomsextrakt, Sheasmör och Bivax som motverkar torr hud på både händer och resten av kroppen.

Pris 399 kr (värde 716 kr), gäller så långt lagrer räcker
Hand Wash Set

Håll bakterierna borta i vinter!

I detta set ingår limedoftande handtvål Liquid Soap Lime 250 ml och Hand Sanitiser 125 ml som är en bakteriedödande rengöringsspray för dina händer.

Liquid Soap Lime är en välgörande och uppiggande flytande handtvål med en frisk doft. De milda, rengörande ingredienserna av kokos och majs bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel. Eterisk olja av Lime adderar en uppiggande doft.

Hand Sanitiser är ett effektivt, ekologiskt alternativ till den vanliga, antiseptiska handsprayen. Den hudvänliga formulan med återfuktande Aloe Vera och väldoftande eterisk olja av Neroli motverkar den uttorkande effekten från alkohol och tensider och håller dina händer naturligt mjuka och fria från bakterier! Den är snabbtorkande och behöver inte sköljas av. Den fräschar upp, luktar gott och passar perfekt i handväskan.

Pris 199 kr (värde 297 kr), gäller till 2020-02-29 eller så långt lagret räckerWinter Must Have

Lip Care Colour Plumberry är ett rosalila läppstift i en kall, skir nyans med skimmer. Perfekt om man vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift. Innehåller mineralbaserade pigment som ger en hållbar färg och vegetabiliska oljor och vax som vårdar och skyddar dina läppar.

Eyeshadow Cold Brown är en kallt mörkbrun puderögonskugga med skimmer. Eyeshadow Golden Grey är en varm, ljusgrå puderögonskugga med gyllene skimmer. Båda är växt- och mineralbaserade produkter som ger vacker, hållbar färg, samtidigt som de vårdar huden och låter den andas. Innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga.

Pris 349 kr (värde 497 kr), gäller till 2019-12-31 eller så långt lagret räckerWinter Energy

Lotion och balm för torra kroppar!
Detta set innehåller Body Lotion Energy 250 ml och Body Balm Energy 100 ml som tillför både fettsyror och fukt som gör vintertorr hud silkeslen. Båda produkter har dessutom en frisk doft av Citrongräs, Rosmarin, Enbär och Lavendel.


Body Lotion Energy är en uppmjukande och välgörande lotion med en uppiggande doft som passar både honom och henne. Kombinationen av växtoljor, vitaminer och Mjölksyra (AHA) hjälper huden att hålla en bra fukt- och fettbalans. Vi använder Mjölksyra från sockerbetor och Sheasmör från vildväxande sheaträd.

Body Balm Energy är en sammetslen, mjukgörande och väldigt dryg balm. Innehåller Kakaosmör, som utvinns ur kakaobönan, är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig.

Pris 349 kr (värde 478 kr), gäller till 2019-12-31 eller så långt lagret räcker