Erbjudanden

Pure Cell Treatment - 75 min.

Världsunik behandling från MARIA ÅKERBERG med levande växtstamceller från Rosenrot. Du får antioxidanter och vitaminer i organisk form som ger unik lyster och vitalitet till din hud. Denna exklusiva behandling passar alla hudtillstånd och kan göras året runt. Ge din hud det bästa med ren livskraft från växtriket.

Behandlingen inleds med djuprengöring och peeling av ansikte och dekolletage, hudanalys, ansiktsmask med levande växtceller från Rosenrot, handmassage med växtceller och vårdande handkräm, följt av djupgående och lyftande massage av ansikte och dekolletage med AHA-syra, växtceller och fuktgivande ansiktsolja. Avslutningsvis utslätande ögonkräm, näringsrik ansiktskräm och balm.

Du erhåller MÅ-produkter till ett värde av 177 kr

Pris 1.495 kr (värde 1.672 kr), gäller till 2021-06-30

Hand Cream 30 ml - 2 för 1

Hand Cream är en återfuktande handcreme som mjukgör torr hud på både händer och kropp. Rapsolja, Jojobaolja, Sheasmör och Bivax har en mycket vårdande, skyddande och uppmjukande effekt.

Händerna tvättas flera gånger under en hel dag, ofta med stark och uttorkande tvål. Hudens skyddsbarriär påverkas då och blir försämrad. Det sker även vid hantering av lösningsmedel, papperarbete etc. Hand Cream återställer skyddsbarriären och gör huden mjuk och smidig igen.

Hand Cream innehåller extrakt av Ringblomma, en anrik medicinalväxt som använts länge till ömtålig hud. Ringblomsextraktet ger även cremen dess varierande och unika färg.

Pris 49 kr (värde 98 kr), gäller så långt lagret räcker
At Home Treatment Spirulina

At Home Treatment Spirulina är en balanserande kur som lugnar och jämnar ut huden. Produkterna samverkar för att ge huden en ordentlig näringsboost. Den passar alla hudtyper.

AHA & Jojoba Peeling är en dubbelverkande peeling med Mjölksyra av sockerbetor och korn utvunna ur Jojobaolja som varsamt avlägsnar döda hudceller, ger ökad lyster och rengör din hud på djupet.

Peelingen kompletteras med Face Mask Spirulina, en underbart doftande ansiktsmask med Spirulina och Vit Lera. Det är en balanserande mask som arbetar med Beauty Ageing – att åldras på ett mjukt och fint sätt. Den jämnar ut hudytan och ger ett silkeslent resultat. Den passar alla hudtyper, särskilt hud med akne.

Pris 249 kr (värde 368 kr), gäller så långt lagret räcker
Mini Baby Set

Mini Baby Set är en liten gåva till nyblivna föräldrar som vill prova på babyvården från MARIA ÅKERBERG. Setet innehåller följande produkter;

Baby Cream 30 ml -  en mycket återfuktande creme som mjukgör och vårdar särskilt barns ömtåliga hud, men passar alla i familjen.

Baby Oil 30 ml - innehåller vegetabiliska oljor utvalda för att bevara hudens egna funktioner.

MÅ Tvättlappar 1-pack - tvättlapp i Oeko-tex®-certifierad bomull. Med MÅ-logotyp, mått: 30 x 30 cm.

Pris 79 kr (värde 110 kr), gäller så långt lagret räcker
Double Cleansing Set

Med produkterna i Double Cleansing Set kan du genomföra en dubbelrengöring som effektivt avlägsnar makeup och andra orenheter från ditt ansikte. Rengöringsoljan Pre-Cleansing Oil hjälper att lösa upp orenheter som den löddrande rengöringen Foaming Wash Gentle sedan effektivt tvättar bort.

Pre-Cleansing Oil 125 ml innehåller Ricinolja och Olivolja som avlägsnar både makeup och orenheter. Eteriska oljor av Cypress och Neroli stärker huden. Den passar alla hudtyper, även känslig hud.

Foaming Wash Gentle 125 ml är en löddrande rengöringsgel för alla hudtyper, även känslig hud. Den är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos samt eteriska oljor av Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum.

Pris 249 kr (värde 368 kr), gäller till 2021-04-30
Specialpris på Blush

Få makeuptrick fungerar så väl som att ge färg och lyster till ansiktet med hjälp av rouge. Ett Blush från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat rouge som ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som det vårdar huden och låter den andas.

Samtliga Blush innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga.

Applicera rouget i en rak linje på kindbenet för att ge ansiktet ett lyft. Applicera aldrig rouget nära näsan. Tips: Lägg två fingrar intill näsvingen för att markera den yta som inte ska ha rouge. Le så att kindäpplet formar sig runt, och applicera rougen lätt, med duttande små, cirklande rörelser på den runda formen.

Pris 129 kr (värde 189 kr), gäller till 2021-04-30
Halva priset på tre favoriter

Nu får du hela 50% rabatt på hela Energy-serien i storleken 100 ml!

Hair & Body Shampoo Energy - milt schampo och fräsch duschgel i ett. Produkten innehåller eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär som ger en uppiggande doft. Perfekt för morgonduschen!

Pris 50 kr (värde 99 kr)

Hair Conditioner Energy - är ett återfuktande balsam med Jojobaolja, för både behandlat och naturligt hår.

Pris 65 kr (värde 129 kr)

Body Lotion Energy - är en uppmjukande och välgörande lotion med en uppiggande doft som passar både honom och henne.

Pris 75 kr (värde 149 kr)

Gäller till 2021-04-30