Erbjudanden

Pure Cell Treatment

Världsunik behandling med levande stamceller från växtriket.
 
Pure Cell Treatment från MARIA ÅKERBERG är världsnyheten som tagit naturlig, ekologisk hudvård till en helt ny nivå. Ansiktsbehandlingen tar vara på den näringsrika livskraften i levande stamceller från Rosenrot; antioxidanter och vitaminer inkapslade i växtens cellmembran. Cellerna hålls vid liv ända tills de läggs på huden och masseras in. Pure Cell Treatment ger huden både omedelbara och långsiktiga resultat.
Mer information finns under fliken Behandlingar - Ansikte.


75 minuter - 1.495 kr

Du erhåller MÅ-necessär + produkt utan kostnad (värde ca 100 kr),
gäller till 2018-11-30

Moisturising Treatment

Moisturising Treatment är ett färdigpackat kit med Papaya Peeling 30 ml och Face Mask Moist 50 ml samt en informativ folder om hur kuren genomförs.
Moisturising Treatment är en aktiv kur som passar en torr hud. Huden boostas med näring och lyster. Den blir också sammetslen och djupt återfuktad. Kuren lämpar sig även för känslig hud, dock inte för dem som har rosacea.


Applicera Papaya Peeling och peela, fukta sedan fingertopparna med vatten och massera in i huden tills kornen har smält. Lägg Face Mask Moist över peelingen och låt produkterna verka i minst 20 minuter, alterantivt under natten. Skölj av på morgonen. Moisturising Treatment ger dig maximal fuktgivande effekt och du kan med fördel använda detta som en kur över natten i två veckor.

Nu endast 249 kr (värde 318 kr), gäller till 2018-10-31
Clearing Treatment

Clearing Treatment är ett färdigpackat kit med AHA & Jojoba Peeling 30 ml och Face Mask Clearing 50 ml samt en informativ folder om hur kuren genomförs. 
Clearing Treatment renar huden samtidigt som den tillför mycket fukt. Kuren verkar även uppfräschande, utslätande och återfuktande för alla hudtyper, men är speciellt bra för rosacea, acne, oren och fet hud.


Applicera AHA & Jojoba Peeling och peela. Borsta bort överblivna korn. Lägg Face Mask Clearing över peelingen och låt produkterna verka i minst 20 minuter, alternativt över natten. Skölj av på morgonen. Clearing Treatment ger dig maximalt renande effekt och du kan med fördel använda detta som en kur över natten i två veckor.

Nu endast 249 kr (värde 308 kr), gäller till 2018-10-31
Beautiful Smile Set

Steg 1: Peela - applicera AHA & Jojoba Peeling på läpparna och massera, för att varsamt avlägsna torra hudflagor. Skölj av. AHA & Jojoba Peeling är en mekanisk syrapeeling med en kombination av naturlig Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn utvunna ur Jojobaolja. Använd även peelingen till övriga delar av ansiktet för att avlägsna döda hudceller.

Steg 2: Markera - markera läppkonturen och fyll i läpparna med Lip Liner Natural Beige, som har en mjuk formula, för att skapa en perfekt grund inför applicering av läppstift. Pennan har en neutral, brunbeige färg som passar till alla neutrala läppstift, samt när du vill markera läppkonturen och se ”omålad” ut.

Steg 3: Addera färg och glans - fyll i läpparna med Lip Care Colour Burgundy. Detta läppstift ger en höstigt mörkröd och transparent nyans. Perfekt för dig som vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift. Mineralbaserade pigment ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar.

Nu endast 299 kr (värde 556 kr), gäller till 2018-10-31