Erbjudanden

Ekologisk ansiktsbehandling Moist Boost  - 60 min.   NYHET!

Ansiktsbehandling som tillför mängder av fukt till din hud vilket förbättrar lyster och spänst. I behandlingen används en näringsrik peel-off-mask som innehåller mikroalgen chlorella.
Djuprengöring, peeling, fuktmask, AHA 10%, ansiktsmassage med fuktserum+olja+creme+balm som arbetar sig djupt ned i hudskikten.
Avslutningsvis Peel Off Mask Chlorella algmask som tillför rikligt med vitaminer, antioxidanter och mineraler.


Du erhåller underbara MÅ Royal Body Cream 30 ml i gåva!

Pris 750 kr (värde 819 kr), gäller till 2019-10-31Face Balm 50% rabatt!

Nu är det halva priset på Face Balm!
Var förberedd, så passa på att bunkra innan säsongen kommer där huden möts av krävande klimat med torr luft, kyla, kalla vindar och snabba temperaturväxlingar.


Balmen består av en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor. Användningen av balm ökar motståndskraften och förbättrar elasticeten i huden.

Pris 64,50 kr - 10 ml (värde 129 kr) / 174,50 kr - 50 ml (värde 349 kr),
gäller så långt lagret räcker
Royal Skincare Set

Royal Skincare Set innehåller ljuvliga Royal Body Oil och Royal Body Cream som doftar underbart och ger ökad spänst i huden. Tillsammmans har de en oslagbart uppstramande och mjukgörande effekt på mogen hud, efter en graviditet eller stor viktnedgång.

Royal Body Oil är en näringsrik kroppsolja med havtorn och förföriska eteriska oljor av neroli, patschuli och rosmarin som tillsammans stramar upp och stärker huden. Detta är en unik kombination av eteriska oljor som vanligtvis bara används i exklusiva ansiktscremer.

Royal Body Cream innehåller samma kombination av eteriska oljor som Royal Body Oil, med samma uppstramande effekt på huden som den populära oljan. Vill du förstärka resultatet kan du använda båda produkterna samtidigt, eftersom oljan och cremen verkar i olika lager av huden.

Pris 449 kr (värde 598 kr), gäller till 2019-10-31 eller så långt lagret räckerMini Eye Cream

Ta hand om huden runt ögonen med Eye Cream som nu finns i begränsad upplaga i en 15 ml-tub till specialpris!

Eye Cream är en fuktgivande creme för den känsliga huden runt ögonen.

Kombinationen av nyponfröolja, sheasmör, kallpressad jojobaolja, olika örtsalter och C-vitamin gör att fukthalten i huden höjs och resulterar i en slätare hud.
Nyponfröoljan i Eye Cream innehåller A-vitamin, som hjälper huden att nyskapas, vilket gör åldersfläckar, rynkor och ärr mindre markerade.

Extrakt av hästkastanjens frukt ljusar upp mörka partier.

Pris 99 kr (värde 149 kr), gäller till 2019-10-31 eller så långt lagret räckerEyebrow Set

Forma och förstärk dina bryn med nya Eyebrow Set! Innehåller Eyebrow Pencil Perfect For All, nya Brow & Lash Brush samt en pennvässare.

Eyebrow Pencil Perfect For All är en ögonbrynspenna för dig som vill ha mörka ögonbryn. Den används för att forma och mjukt förstärka din egen färg. Pennan är gjord av odlat Cederträ och har en lättarbetad formula som är pudrig i konsistensen. Färgen kommer från naturliga mineraler såsom järnoxider och titandioxid.

Den smidiga dubbel-pennvässaren har hål för för både smala och breda pennor från MARIA ÅKERBERG. Den ger en lätt rundad spets som inte bryts av.
Borsta brynen och skapa den form du vill ha med Brow & Lash Brush. Denna tvåhövdade pensel har också en kam som kan användas för att separera fransar.

Pris 249 kr (värde 387 kr), gäller till 2019-10-31 eller så långt lagret räcker