Erbjudanden

Energikuren - 60 min.

Vi inleder med ryggmassage. Därefter en mini-ansiktsbehandling med rengöring, peeling, uppiggande ansiktsmassage, serum samt avslutande produkter.

Du erhåller MÅ Body Lotion Energy 30 ml utan kostnad

Pris 720 kr (värde 769 kr), gäller till 2021-03-31
Mini Baby Set

Mini Baby Set är en liten gåva till nyblivna föräldrar som vill prova på babyvården från MARIA ÅKERBERG. Setet innehåller följande produkter;

Baby Cream 30 ml -  en mycket återfuktande creme som mjukgör och vårdar särskilt barns ömtåliga hud, men passar alla i familjen.

Baby Oil 30 ml - innehåller vegetabiliska oljor utvalda för att bevara hudens egna funktioner.

MÅ Tvättlappar 1-pack - tvättlapp i Oeko-tex®-certifierad bomull. Med MÅ-logotyp, mått: 30 x 30 cm.

Pris 79 kr (värde 110 kr), gäller så långt lagret räcker
Beautiful Body

Beautiful Body innehåller en kroppslotion, en handcreme och en rengöring för både kropp och hår. Produkterna innehåller eteriska oljor av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma som gör din hud mjuk och väldoftande.

Produkter som ingår:
Hair & Body Shampoo Beautiful 250 ml
Body Lotion Beautiful 250 ml
Hand Cream Beautiful 100 ml


Hair & Body Shampoo Beautiful är milt, vårdande schampo och fräsch duschgel i ett. De milda, rengörande ingredienserna kommer från kokos och majs och bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel.

Body Lotion Beautiful är en uppmjukande, återfuktande och välgörande lotion med en mild och fräsch doft. Motverkar torr hud med sin kombinationen av växtoljor, vitaminer och naturlig mjölksyra (AHA).

Hand Cream Beautiful är en mjukgörande och skyddande handcreme med naturligt solfilter och C-vitamin. Titandioxiden utgör ett naturligt solfilter medan C-vitaminet bidrar till att förebygga pigmentfläckar.

Pris 399 kr (värde 547 kr), gäller till 2021-03-31
Double Cleansing Set

Med produkterna i Double Cleansing Set kan du genomföra en dubbelrengöring som effektivt avlägsnar makeup och andra orenheter från ditt ansikte. Rengöringsoljan Pre-Cleansing Oil hjälper att lösa upp orenheter som den löddrande rengöringen Foaming Wash Gentle sedan effektivt tvättar bort.

Pre-Cleansing Oil 125 ml innehåller Ricinolja och Olivolja som avlägsnar både makeup och orenheter. Eteriska oljor av Cypress och Neroli stärker huden. Den passar alla hudtyper, även känslig hud.

Foaming Wash Gentle 125 ml är en löddrande rengöringsgel för alla hudtyper, även känslig hud. Den är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos samt eteriska oljor av Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum.

Pris 249 kr (värde 368 kr), gäller till 2021-04-30
Specialpris på Blush

Få makeuptrick fungerar så väl som att ge färg och lyster till ansiktet med hjälp av rouge. Ett Blush från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat rouge som ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som det vårdar huden och låter den andas.

Samtliga Blush innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga.

Applicera rouget i en rak linje på kindbenet för att ge ansiktet ett lyft. Applicera aldrig rouget nära näsan. Tips: Lägg två fingrar intill näsvingen för att markera den yta som inte ska ha rouge. Le så att kindäpplet formar sig runt, och applicera rougen lätt, med duttande små, cirklande rörelser på den runda formen.

Pris 129 kr (värde 189 kr), gäller till 2021-04-30
Halva priset på tre favoriter

Nu får du hela 50% rabatt på hela Energy-serien i storleken 100 ml!

Hair & Body Shampoo Energy - milt schampo och fräsch duschgel i ett. Produkten innehåller eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär som ger en uppiggande doft. Perfekt för morgonduschen!

Pris 50 kr (värde 99 kr)

Hair Conditioner Energy - är ett återfuktande balsam med Jojobaolja, för både behandlat och naturligt hår.

Pris 65 kr (värde 129 kr)

Body Lotion Energy - är en uppmjukande och välgörande lotion med en uppiggande doft som passar både honom och henne.

Pris 75 kr (värde 149 kr)

Gäller till 2021-04-30