Erbjudanden

Wellnesskuren - 90 min.

Välj mellan fot- och underbensmassage ELLER massage av rygg, axlar och skalp.
Därefter ansiktsbehandling med rengöring, peeling, lättare por-rengöring, varm aromahandduk, massage av ansikte och dekolletage med serum och vårdande oljor, ansiktsmask samt avslutande produkter.


Du erhåller MÅ Salt Scrub White Chocolate 30 ml + MÅ Body Lotion 30 ml i gåva!

Pris 880 kr (värde 988 kr), gäller till 2019-08-31Summer Prep Set

Förbered dig för sommaren och få en friskt solkysst hud med Summer Prep Set!

Effekten skapas av milda brun-utan-sol Tan in a Bottle och kroppspeelingen Body Scrub som har specialproducerats i en 100 ml tub just för detta erbjudande. När du exfolierar huden och sedan återfuktar och adderar färg får du en frisk ton i huden med mycket lyster.

Pris 199 kr (värde 298 kr), gäller till 2019-06-30 eller så långt lagret räcker24/7 Plus

24/7 Plus är ett färdigpackat set med superduon Face Lotion More 100 ml och Night Cream More 100 ml, som håller din hud återfuktad dygnet runt. 
Din hud utsätts för stora påfrestningar under dagen; från kyla och vind till föroreningar i luften. Då behöver du en creme som främst skyddar. Natten är hudens chans att återbygga och då är den som mest mottaglig för näring och vitaminer.


Face Lotion More och Night Cream More tillhör produktserien More, som är anpassad för en känslig och mogen hud.

Pris 699 kr (värde 948 kr), gäller till 2019-06-30 eller så långt lagret räckerHair & Body Shampoo Set

Köp Hair & Body Shampoo 500 ml – få 250 ml på köpet! Välj mellan varianterna Rosemary och Lemongrass.

Hair & Body Shampoo Lemongrass är ett milt schampo och fräsch duschgel i ett. Produkten innehåller eterisk olja av citrongräs som verkar fuktbindande och är speciellt bra för torrt, grått och matt hår. Citrongräsoljan verkar renande och fuktbindande på hårbotten.

Hair & Body Shampoo Rosemary är ett milt, vårdande schampo och fräsch duschgel i ett. Eterisk olja av rosmarin ger en frisk doft och verkar renande och balanserande på hårbotten. I kombination med en balanserad kost ger produkten ett friskare, starkare hår med mycket glans.

Pris 219 kr (värde 368 kr), gäller till 2019-06-30 eller så långt lagret räcker