Erbjudanden

Ansiktsbehandling Pure Cell Treatment - 75 min.

Världsunik behandling från MARIA ÅKERBERG med levande växtstamceller från Rosenrot. Du får antioxidanter och vitaminer i organisk form som ger unik lyster och vitalitet till din hud. Denna exklusiva behandling passar alla hudtillstånd och kan göras året runt. Ge din hud det bästa med ren livskraft från växtriket.

Behandlingen inleds med djuprengöring och peeling av ansikte och dekolletage, ansiktsmask med levande växtceller från Rosenrot, handmassage med växtceller och vårdande handkräm, följt av djupgående och lyftande massage av ansikte och dekolletage med AHA-syra, växtceller samt fuktgivande och djupt verksamma hudvårdsprodukter.
Avslutningsvis utslätande ögonkräm, näringsrik ansiktskräm och balm.


Du erhåller gåva värd ca 200 kr

Pris 1.495 kr - gäller till 2023-05-31
Vitamin C Boost med storsäljarna Serum C + Night Cream

Vitamin C Boost innehåller Serum C och Night Cream som boostar huden med både fukt och vitaminer. Denna duo passar perfekt under vinterhalvåret då huden kan kännas extra torr och matt.

Serum C består till 10% av ett unikt stabiliserat koncentrat av Bitterapelsin från Pomeransträdet. Detta koncentrat ger rikligt med C-vitamin och A-vitamin som boostar hudens lyster. Det kan jämföras med ett stort glas färskpressad juice för din hud.

Du får bäst effekt när du kombinerar Serum C med Night Cream. Mjölksyran i Night Cream samverkar med C-vitaminet och ger en starkare, mer djupverkande effekt. Night Cream tillför även ytterligare fukt som vår hud är i extra stort behov av under de torra vintermånaderna.

Pris 399 kr (värde 598 kr), gäller till 2023-02-28
33% rabatt på naturlig handtvål Liquid Soap

Vabruari är på ingång! Att tvätta händerna är viktigt för att hålla bakterier borta. Under hela januari och februari kan du köpa Liquid Soap i storlekarna 250 ml och 500 ml med hela 33% rabatt!

Liquid Soap finns i tre härliga dofter; Energy, Lemongrass och Lime.
Alla innehåller milda och rengörande ingredienser av kokos och majs som tillåter huden att behålla sin naturliga, skyddande syramantel.


Pris 250 ml 86,43 kr (ordinarie pris 129 kr)
Pris 500 ml 133,33 kr (ordinarie pris 199 kr)
Gäller till 2023-02-28