Erbjudanden

Ansiktsbehandling C-vitamin 30% - 45 min.

Förbättrar hudens lyster och spänst, reducerar bruna fläckar samt återuppbygger solskadad hud. C-vitaminet syresätter huden och ökar fuktbalansen. En skön energikick för huden! Inflammationshämmande, passar även vid mild acne.

Djuprengöring, AHA-peeling av ansikte och hals, varm aromahandduk som öppnar upp så C-vitaminserumet lättare slussas in under den sköna ansiktsmassagen. Fuktgivande ansiktsmask samt avslutande produkter.

Passar alla hudtyper men EJ för dig med citrusallergi.

Du erhåller MÅ-produkt till ett värde av 59 kr

Pris 590 kr (värde 649 kr), gäller till 2021-09-30
Hand Wash Set

Håll bakterierna borta med Hand Wash Set!

Liquid Soap Lime är en välgörande och uppiggande flytande handtvål med en frisk doft. De milda, rengörande ingredienserna av kokos och majs bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel. Eterisk olja av Lime tillför en uppiggande doft.

Hand Freshener är en effektiv rengöringsprodukt för dina händer. Den innehåller 20% alkohol och rengörande ämnen från kokos och majs som håller dina händer fräscha. Produkten är snabbtorkande och behöver inte sköljas av.
Hand Freshener har en hudvänlig formula, med Aloe Vera och väldoftande eterisk olja av Petitgrain, som har återfuktande egenskaper samt en frisk doft.

Setet innehåller Liquid Soap 250 ml + Hand Freshener 125 ml.

Pris 199 kr (värde 278 kr), gäller till 2021-10-31
Specialpris på Deodorant Roll-On

Roll-On-Deodoranter från MARIA ÅKERBERG är naturliga och effektiva deodoranter som vårdar huden och hjälper att förhindra odör. Den aktiva ingrediensen Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate är ett mjölksyrasalt med bakteriedödande egenskaper som förhindrar doft vid svettning.

Applicera direkt på nytvättad och torr hud, en gång om dagen eller vid behov. Deodoranten absorberas snabbt av huden utan att lämna en klibbig känsla.
För att de aktiva ingredienserna ska fungera optimalt är det viktigt att rengöra huden ordentligt.


Finns i två härliga dofter;
Beautiful - citron, bergamott, apelsin och kardemumma
Essential - grapefrukt och lagerblad


Pris 99 kr/st (värde 149 kr), gäller till 2021-10-31
Hemmabehandlingar

At Home Treatment Clearing är en renande kur som lugnar och balanserar huden. Produkterna samverkar för att ge en ordentlig djuprengöring, vilket passar alla hudtyper.

  - AHA & Jojoba Peeling 30 ml + Face Mask Clearing 50 ml

At Home Treatment Moist är en aktiv kur som boostar torr hud med näring och fukt, vilket ger lyster och gör huden sammetslen. Kuren lämpar sig även för känslig hud, dock inte för hud med rosacea.

  - Papaya Peeling 30 ml + Face Mask Moist 50 ml

At Home Treatment Spirulina är en balanserande kur som lugnar och jämnar ut huden. Produkterna samverkar för att ge huden en ordentlig näringsboost. Den passar alla hudtyper.

  - AHA & Jojoba Peeling 30 ml + Face Mask Spirulina 50 ml

Pris 299 kr (värde 368 kr), gäller till 2021-10-31