Erbjudanden

Sans & Balans - 60 min.

Kombinationsbehandling som fyller dig med lugn och ro.
Vi inleder med avslappnande massage av överarmar, dekolletage och ansikte. Massagen ges med djupgående och väldoftande ekologiska oljor. Därefter fortsätter vi med lugnande och vilsam reikihealing.
Ge dig en stilla stund där din kropp får vila i sig själv och världen utanför får vänta en stund tills du är tillbaka igen.


Du erhåller ljuvliga MÅ Salt Scrub White Chocolate 30 ml utan kostnad.

Pris 620 kr (värde 679 kr), gäller till 2019-05-31Hair Styling Set

Volym, stadga eller matt finish? Styla ditt hår som du vill med nya Hair Styling Set!

Hair Gel - vårdande stylinggel som ger lyster och naturlig form till både långt och kort hår, utan att göra håret stelt eller kladdigt.

Hair Style Rough - saltvattenspray som ger håret stadga, struktur och volym. Produkten passar alla hårtyper, underlättar särskilt styling av mjukt och glatt hår.

Moulding Cream - hårcreme som låter dig forma håret som du vill, samtidigt som den ger håret textur, vilket bidrar till förhöjd volym och flexibilitet. Passar allt från lockigt till rakt hår, i alla längder.

Pris 349 kr (värde 547 kr), gäller till 2019-04-30Double Cleansing Set

Dubbel rengöring = dubbel skönhet! Double Cleansing Set innehåller en rengöringsolja, en löddrande rengöring och en mjuk handduk som effektivt och skonsamt avlägsnar alla orenheter från ditt ansikte.

Att rengöra huden är A och O för att hålla den fräsch och frisk. Om överskottsfett
inte avlägsnas bildas kvisslor och plitor. När man rengör huden ordentligt kan den
lättare tillgodogöra sig fukt och näring från produkten.


För att få en extra effektiv rengöring rekommenderas att använda förtvätten Pre-Cleansing Oil Gentle innan ordinarierengöring. Detta är en rengöringsolja med
bas av ricinolja och olivolja som löserupp orenheter och makeup från huden.
Följ upp med löddrande rengöringen Foaming Wash Gentle så avlägsnar du
orenheterna som har lösts upp av oljan.


Pris 349 kr (värde 517 kr), gäller till 2019-04-30Giveaway

Handla produkter från MARIA ÅKERBERG för ett värde av 400 SEK – Få Salt Scrub White Chocolate och Body Lotion i reseförpackning på köpet!

Salt Scrub White Chocolate är en lyxig kroppspeeling med doft av vit choklad. En välgörande kombination av havssalt, vegetabiliska oljor, kakaosmör och vanilj exfolierar huden och ger lyster. Har du väldigt känslig hud rekommenderar vi att blanda ut peelingen med lite vatten innan applicering.

Body Lotion är en uppmjukande och välgörande lotion som motverkar torr hud. Kombinationen av växtoljor, vitaminer, mjölksyra (AHA) och eteriska oljor av bergamott och sandelträ hjälper huden att hålla en bra fukt- och fettbalans.

Pris 0 kr (värde 108 kr), gäller till 30 april eller så långt lagret räcker