Erbjudanden

Pure Cell Treatment - 75 min.

Världsunik behandling från MARIA ÅKERBERG med levande växtstamceller från Rosenrot. Du får antioxidanter och vitaminer i organisk form som ger unik lyster och vitalitet till din hud. Denna exklusiva behandling passar alla hudtillstånd och kan göras året runt. Ge din hud det bästa med ren livskraft från växtriket.

Behandlingen inleds med djuprengöring och peeling av ansikte och dekolletage, hudanalys, ansiktsmask med levande växtceller från Rosenrot, handmassage med växtceller och vårdande handkräm, följt av djupgående och lyftande massage av ansikte och dekolletage med AHA-syra, växtceller och fuktgivande ansiktsolja. Avslutningsvis utslätande ögonkräm, näringsrik ansiktskräm och balm.

Du erhåller MÅ-produkter till ett värde av 177 kr

Pris 1.495 kr (värde 1.672 kr), gäller till 2021-06-30
Try MÅ Set

Try MÅ Set är ett paket med 6 stycken ansiktsprodukter i mini-förpackningar.
Det innehåller ett serum, en nattcreme, en rengöring, en ansiktsmask och två dagcremer. Produkterna består av naturliga mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket som ger huden all näring den behöver för att hålla sig frisk och vacker. Ren naturkraft helt enkelt!


Try MÅ Set innehåller:
Serum C 5 ml
Night Cream 5 ml
Foaming Wash Clearing 30 ml
Face Mask More 15 ml
Face Lotion Moist 5 ml
Face Lotion More 5 ml


Pris 99 kr (värde 324 kr), gäller så långt lagret räcker
Vacation Scents 21

- Vacation Scents Essential innehåller ett kombinerat schampo och duschtvål samt en roll-on-deodorant. Produkterna har en frisk och kryddig doft som skapas med eteriska oljor av Grapefrukt och Lagerblad.

Pris 199 kr (värde 298 kr), limited edition

- Vacation Scents Sweet Breeze innehåller ett kombinerat schampo och duschtvål samt ett balsam. Produkterna har en söt och fräsch doft som skapas med Vaniljextrakt och eteriska oljor av Pepparmynta och Grapefrukt.

Pris 299 kr (värde 398 kr), limited edition


Av dessa fyra produkter är det endast deodoranten som kan köpas separat, övriga produkter säljs som set och gäller så långt lagret räcker.
Summer Essentials

Summer Essentials är ett set med en necessär, fylld med utvalda sommarfavoriter som passar alla. Erbjudandet inkluderar en svalkande creme, en aloe vera-gel, en fotcreme, en hårinpackning och en rakcreme. En perfekt mix av naturlig hud- och hårvård att avnjuta i sommar!

Produkter som ingår:
- After Sun Lotion 100 ml
- Aloe Vera Barbadensis 30 ml
- Shaving Cream 30 ml
- Foot Cream 30 ml
- Hair Therapy 30 ml


Pris 199 kr (värde 454 kr), gäller så långt lagret räcker
Hand Cream 30 ml - 2 för 1

Hand Cream är en återfuktande handcreme som mjukgör torr hud på både händer och kropp. Rapsolja, Jojobaolja, Sheasmör och Bivax har en mycket vårdande, skyddande och uppmjukande effekt.

Händerna tvättas flera gånger under en hel dag, ofta med stark och uttorkande tvål. Hudens skyddsbarriär påverkas då och blir försämrad. Det sker även vid hantering av lösningsmedel, papperarbete etc. Hand Cream återställer skyddsbarriären och gör huden mjuk och smidig igen.

Hand Cream innehåller extrakt av Ringblomma, en anrik medicinalväxt som använts länge till ömtålig hud. Ringblomsextraktet ger även cremen dess varierande och unika färg.

Pris 49 kr (värde 98 kr), gäller så långt lagret räcker
At Home Treatment Spirulina

At Home Treatment Spirulina är en balanserande kur som lugnar och jämnar ut huden. Produkterna samverkar för att ge huden en ordentlig näringsboost. Den passar alla hudtyper.

AHA & Jojoba Peeling är en dubbelverkande peeling med Mjölksyra av sockerbetor och korn utvunna ur Jojobaolja som varsamt avlägsnar döda hudceller, ger ökad lyster och rengör din hud på djupet.

Peelingen kompletteras med Face Mask Spirulina, en underbart doftande ansiktsmask med Spirulina och Vit Lera. Det är en balanserande mask som arbetar med Beauty Ageing – att åldras på ett mjukt och fint sätt. Den jämnar ut hudytan och ger ett silkeslent resultat. Den passar alla hudtyper, särskilt hud med akne.

Pris 249 kr (värde 368 kr), gäller så långt lagret räcker