Erbjudanden

Pure Cell Treatment - 75 min.

Världsunik behandling från MARIA ÅKERBERG med levande växtstamceller från Rosenrot. Du får antioxidanter och vitaminer i organisk form som ger unik lyster och vitalitet till din hud. Denna exklusiva behandling passar alla hudtillstånd och kan göras året runt. Ge din hud det bästa med ren livskraft från växtriket.

Detta gör behandlingen:
- ökar cellförnyelsen
- skyddar huden mot fria radikaler
- stimulerar kollagenproduktionen
- bygger upp hudens syraskyddsmantel
- påskyndar hudens reparationssystem
- omedelbara resultat men verksam på lång sikt


Du erhåller gåva värd 98 kr

Pris 1.495 kr (värde 1.593 kr), gäller till 2022-06-30
25% rabatt på Tan In a Tube 100 ml

Skapa solkysst hud utan att utsätta den för sol!

Tan in a Tube är en lättare brun-utan-solprodukt för ansikte och kropp. Den ger dig gradvist en naturlig, mjukt solkysst ton. Maximal färg uppnås efter 3-4 dagars användning. Vilken nyans man får beror på mängden pigment i huden.

Innan du börjar att använda Tan in a Tube, se till att du har peelat huden ett par gånger dagarna innan applicering.
Det kan dröja upp till åtta timmar innan full effekt uppnås. Färgen nöts bort efterhand. Smörj därför in dig på nytt var tredje till femte dag för att bibehålla färgen.

Pris 149 kr (värde 199 kr), gäller till 2022-06-30
Specialpris på ansiktspeelingar 100 ml

AHA & Jojoba Peeling är en mekanisk syrapeeling för alla hudtyper. Kombinationen av naturlig Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn utvunna från Jojobaolja förebygger pormaskar och akne, samtidigt som den förnyar lyster och motverkar pigmentfläckar.

Papaya Peeling är en enzympeeling som passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden. Papaya Peeling innehåller Papain, ett extrakt av papaya som varsamt löser upp döda hudceller och förebygger pormaskar, utan att det påverkar underliggande hud.

Pris 149 kr (värde 229 kr), gäller till 2022-06-30
Endless Summer & Summer Burst

Två sommarfavoriter är tillbaka!

Säsongens snyggaste ögon-makeup finns samlad i lyxiga sommarpaletten
Endless Summer. Den innehåller fyra ögonskuggor som alla skimrar vackert till solkysst hud. Paletten är enkel att använda och har milda färger som passar de flesta. Ögonskuggorna som ingår är Dusty Rose, Warm Silk, Toffee och Hazelnut.


Summer Burst är en trefärgad palett som ger vacker lyster och färg till ditt ansikte. Den innehåller två solpuder och ett aprikosrosa rouge med lätt skimmer.
Summer Burst är perfekt att använda när du vill ge din hud en solkysst look. Den passar även utmärkt till ögon-makeup och vid contouring. Nyanserna som ingår heter Bronzer Sun-Kissed, Bronzer Sunset och Blush Spring.


Pris 299 kr, gäller så långt lagret räcker
Royal Body Cream 100 ml

Royal Body Cream är en lyxig, uppstramande och näringsrik kroppscreme med Havtorn och förföriska eteriska oljor av Neroli, Patschuli och Rosmarin som tillsammans ger en ljuvlig doft.

Creamen understödjer hudens egen skyddsfunktion och gör din kropp sammetslen.

Royal Body Cream innehåller samma eteriska oljor som storsäljaren Royal Body Oil, vilket innebär att cremen ger samma uppstramande effekt på huden som den populära oljan. Du kan förstärka resultatet genom att använda båda produkterna samtidigt, eftersom oljan och cremen verkar på olika lager av huden.

Pris 149 kr (värde 199 kr), gäller till 2022-06-30