Butiksöppet onsdag 12-18 och fredag 12-15 samt månadens första lördag 12-14.

Ring/sms/mejla gärna om du önskar besöka butiken utöver ordinarie öppettider
eftersom dörren är stängd då behandling pågår.


Produkter skickas även per post.
 

MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics

För 15 år sedan valde jag att använda MARIA ÅKERBERG i mina behandlingar och med många års erfarenhet är min kunskap din trygghet. Djupverkande och närproducerad samt baserad på ekologiskt odlade vegetabiliska oljor, örter och växtextrakt. Produkterna skyddar, mjukgör och stärker hudens egna funktioner. Innehåller ej mineraloljor eller andra syntetiska ämnen. Serien bygger på aromaterapi och fytoterapi, växternas inneboende kraft, vilket ger den omisskännliga upplevelsen av renhet.             

Naturlig hudvård är till för oss alla men hjälper speciellt dig med torr och känslig hud, acne, rosacea eller eksem. Huden är kroppens största organ. Huden andas och håller om dig, den behöver näring och omtanke. Hur vi mår på insidan avspeglas ofta på utsidan. 

Nyheter från MARIA ÅKERBERG

- Cream Scrub (maj 2023) 200 ml / 299 kr
 
Cream Scrub  är en mekanisk syrapeeling för kroppen. Den har en mjuk cremeformula som gör huden silkeslen. Fermenterad Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn av Jojobaolja och Aprikoskärnor avlägsnar varsamt döda hudceller.

Applicera Cream Scrub på torr hud och massera med cirkulerande rörelser i riktning mot hjärtat. Duscha av kroppen och avsluta med en kroppsolja, lotion eller balm ur MÅ-sortimentet. Använd 1-2 gånger i veckan.

Energy - frisk doft av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär
Sweet Breeze - söt fräsch doft av Vaniljextrakt, Grapefrukt och Pepparmynta

- Mascara Natural (april 2023) 299 kr

Nya Mascara Natural är en vegansk mascara som ger naturligt markerade och vackra fransar. Den har en smidig applikator och som förlänger och markerar varje enskild ögonfrans för en naturlig look.

Mascara Natural innehåller hudvänliga och vegetabiliska ingredienser som hjälper att bygga upp fransarnas längd utan att tynga ner. Fransarna får en naturlig markering samtidigt som de fortfarande känns lätta.
- AHA Cleansing Milk (december 2022) 125 ml / 169 kr, 250 ml / 299 kr

AHA Cleansing Milk är en exfolierande ansiktsrengöring med fermenterad Mjölksyra och mjukgörande Jojobaolja. Den avlägsnar orenheter och kan användas på alla hudtyper, även en reaktiv hud. Den är speciellt bra för torr och mogen hud då den bibehåller fukten i huden samtidigt som den ger lyster. AHA Cleansing Milk passar även utmärkt för en blandhud då Mjölksyran ger en extra djuprengörande effekt samt hjälper att minska stora porer.

Mjölksyran som används tillverkas av sockerbetor och är av samma typ som den vi har naturligt i kroppen (för att bevara fukt). Den verkar revitaliserande och milt peelande. Mjölksyran hjälper även att stärka kollagenfibrerna i huden.
- Nya dofter på Hand Cream (november 2022) 100 ml / 179 kr

Återfuktande handcreme med Jojobaolja, Solrosolja, Rapsolja, Bivax och Sheasmör som mjukgör torr hud.

Hand Cream Energy 100 ml - eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär tillför en frisk citrusdoft.

Hand Cream Sweet Breeze 100 ml - vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta tillför en söt och fräsch doft.
- Prickly Pear Oil (oktober 2022) 30 ml / 499 kr

Prickly Pear Oil är en exklusiv och uppstramande universalolja som kan användas till både ansikte, kropp, naglar och hår. Den utvinns genom mekanisk kallpressning av små frön från Kaktusfikon.

Prickly Pear Oil passar alla hudtyper då den är mild och lugnande men den är även speciellt bra för mogen hud eftersom den hjälper att släta ut fina linjer och ge en jämnare hudstruktur.

Oljan består av små molekyler och absorberas enkelt av huden. De essentiella fettsyrorna hjälper även att minska stora porer och skydda huden.
Kosttillskott från MARIA ÅKERBERG

- Magnesium Oil 125 ml / 169 kr

Magnesium Oil absorberas lätt av huden och är full av hälsoframjande fördelar. Oljan går lätt in i huden tack vare dess flytande form. Detta leder till att magnesium-nivåerna i kroppen återställs och bidrar till ett ökat välbefinnande. Spraya 5–10 gånger på önskat område på huden (t ex ben, arm, mage, nacke eller rygg). En pirrande känsla kan uppstå på huden, vilket är fullt normalt.

Tecken på magnesiumbrist kan variera från person till person, men några av de mest vanliga symptomen är migrän, restless legs och ryckningar i ögonvrån. För lite magnesium i kroppen kan sänka koncentrationsförmågan och i vissa fall även ge sömnproblem. Oljan är endast för utvärtes bruk.
- Probioskin 150 tabl / 299 kr

Kosttillskott med 4 miljarder mjölksyrabakterier för en balanserad bakterieflora i mage och tarm. PROBIOSKIN fokuserar på bakterier som får huden att må bra.

Bakterierna kommer från följande tre stammar: Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum och Lactobacillus bulgaricus.

Bakterierna är fria från soja- och mjölkprotein samt mjölksocker.

PROBIOSKIN produceras enligt ProBionMatrix-teknik vilket innebär att bakterierna är extremt skyddade och presenteras på ett optimalt sätt i mage och tarm. Detta är helt unikt. De olika probiotika-produkter som finns på marknaden uppvisar inte dessa egenskaper, vilket innebär att överlevnad och exponering är mer än 10 x bättre i PROBIOSKIN än i många av de tuggtabletter eller kapslar som säljs.